Home / ASMA BROJO

ASMA BROJO

ASMA’ BROJO

(kekebalan dari pusaka dan pukulan) shollallohu alaihi wasallam opo ratuning wesi,ireng-irenging moto opo ratuning wojo,putih-putihing moto opo ratune pamor,kuning-kuninging moto opo guruning pucu’e brojo, ingkang ngadek setengaheng moto,alloh.

Read More »