Home / PENGGALAN ASMA 50 / Penggalan Asma 50

Penggalan Asma 50

Al muhitul = anu kagungan ngaliputan
Alimun = anu kagungan katerangan
Robus = anu kagungan ngurus
Sahidul = anu kagungan nyaksian
Hasibul = anu kagungan hisaban
Fa alul = anu kagungan ngajadikeun
Kholikul = anu kagungan sakabeh jajadina
Bariul = anu kagungan ngajadikeun
Musowiru = anu kagungan ngarupakeu

by, angker ludiarto

About kampus samudra ilmu hikmah

3 comments

  1. Cendol cendol… 😀

  2. Assalamuakum ijin nyimak mas deadman

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: