Beranda ILMU HIKMAH Penggalan Asma 50

Penggalan Asma 50

0
41

Al muhitul = anu kagungan ngaliputan
Alimun = anu kagungan katerangan
Robus = anu kagungan ngurus
Sahidul = anu kagungan nyaksian
Hasibul = anu kagungan hisaban
Fa alul = anu kagungan ngajadikeun
Kholikul = anu kagungan sakabeh jajadina
Bariul = anu kagungan ngajadikeun
Musowiru = anu kagungan ngarupakeu
by, angker ludiarto

TIDAK ADA KOMENTAR

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: